Lady & Landstrykeren Hundeskole - Hundesalong 

  Kurs for enhver hund og eier 

Utstillingstrening

Etter at du har deltatt på utstillingskurset, kan du være med oss å trene på utstillingsteknikk. På utstillingstrening trener vi på hvordan hunden skal vise seg fra sin beste side og hvordan du kan få det beste ut av hunden din utstillingsmessig. Vi legger opp treningen mest mulig likt utstilling.

 

Alle raser har sin måte å stilles ut på, dette krever trening over tid, slik at du får frem det beste i hunden og at hunden er vandt til å bli håndtert på hele kroppen. Mange tar lett på oppgaven å stille ut sin hund, dette utgjør selvsagt at resultatet kan gi utslagsgivene feil og mangler på hunden din.

Alle hunder har feil/mangler, det vi vil hjelpe deg med er å få det beste frem i hunden din, du trener hjemme imellom treningene, alle får en til en oppfølgning, for hver gang.

 På utstilling granskes hunden ved at dommeren kjenner på hundens bygning, sjekker at hunden har korrekt bitt, testikler, bevegelser, gemytt osv. Hunden må tolerere at ett fremmed menneske skal undersøke hele hunden. På utstilling er det forskjellige klasser etter alder på hundene, dette kan du finne informasjon om på Norsk Kennel Klubb sine sider

 

Kansje du har en hund som har mange gode kvaliteter, som kan bidra til å forbedre rasen din ?

Vi har en egen facebookgruppe, som vi melder deg inn i etter at du har fullført utstillingskurset. Vi vil at du skal få alt det elementære inn via utstillingskurset, før dere kan være med på treningene, slik at tiden blir jevnt fordelt på de som er på utstillingstreningene.

Det er kostbart å melde på til utstilling, når en tenker på hvor liten tid en har på seg for å vise frem hunden, så da er det viktig at en er godt forberedt før en entrer inn i ringen og når en er i ringen. Vi har som motto at en skal tape og vinne med samme sinn, du har den samme hunden med deg hjem igjen uansett resultat :)

Å gå på utstillingen med hunden er sosialt for de to-beinte og meget god miljøtrening for hunden din, det er mange forskjellige hunder og det kan være trangt om plassen. Utstillinger avholdes både ute og inne.

 

Utstillingstreningen koster 50,- kr pr.gang, betales på plassen, trening 1 time.

 

Husk å ta med : Gobiter - Utstillingsbånd - Vann - Stol -

Har du lyst å være med på treningene ta kontakt, på mail  martha.hamre@haugnett.no eller mob 456 00 244