Lady & Landstrykeren Hundeskole - Hundesalong 

  Kurs for enhver hund og eier 

Presentasjon av kurslederene

Her får du viktig informasjon om kurslederenes, faglig kompetanse og erfaring med hund.

Martha Hamre er innehaver av Kennel Top Wesselton og Lady og Landstrykeren Hundeskole/Hundeklipp/Bad. Har ett lite og seriøst oppdrett av Briard og Amerikansk Cocker Spaniel. Jeg fikk min første briard i 1987, vår første afghaner i 2002 og vår første amerikaner i 2006.

 

Vi har i dag en flokk (dvs at de har vokst opp i flere generasjoner) på 3 briarder og 4 amerikanere + at vi har 7  hunder som bor ute på for/deleie.

Jeg er 71 modell, bor i Tysvær og er forlovet med Aage Emil.  Til daglig  har jeg mitt arbeid med hund, en drøm som har gått i oppfyllelse i 2012.

 Jeg har hatt mitt hovedarbeid med vanskeligstilte barn og ungdom. Tiden kom for å la drømmen få bli prøvd ut og dette fungerer over all forventning. 

Jeg er veldig takknemlig for å ha min lidenskap, som mitt arbeide.

Tusen takk til dere alle som er/har vært og til dere som er med på å få drømmen min oppfylt :)

 

Jeg er oppvokst med Schæferhund og Border Collie.

Jeg har hatt verv i lokale hundeklubber som nestleder i hovedstyre,leder i lydighetsgruppen, tomteansvarlig, styremedlem i utstillingsgruppen,og leder for instruktørene og lærer for hjelpeinstruktørene som vil utdanne seg innen hund.

 

Sporten jeg driver/har drevet aktivt innen er utstilling og lydighet, går også sporprøver og brukshundkåringer. Don er av rasen briard, han gikk jeg klasse 2 med. Basker er også av rasen briard, han gikk jeg i kl 3 innen lydighet. Fører av hunder som skal delta på mentaltester og oppdrettet/handlet frem hunder til eksteriørchampion i inn og utland og mange andre vinnertitler innen utstilling.

 

Jeg har instruert siden 97, utdannet meg i 99. Eksamen besto av en praktisk og en teoretisk prøve. Teoretiske prøven besto av hvordan man håndterer hunden, innlæringsmetoder, etikk og moral, instruktørens ferdigheter ovenfor hundeeieren og hunden, hundehold osv. Den praktiske delen besto av en konkurransegren, med hund. Jeg valgte lydighetsprøve, som besto av en 2.premie i Klasse II. 

 

 Vi hadde allerede bestått den praktiske delen, før vi tok den teoretiske delen , som vi også besto. For mer info om den praktiske delen klikk her http://web2.nkk.no/aktiviteter/finn-ut-mer-om/lydighet/  . En må bestå den praktiske og den teoretiske delen, for å bli godkjent instruktør.

Jeg har hatt jevnlig faglig påfyll med kurs og seminarer innen hund og hundehold, bla kynologi, adferd, rallylydighetkurs, oppdretterskolen, handlerkurs,  agilitykurs, innlæringsmetoder, klikkerkurs. 

 

Jeg instruerer på alle kurs på hundeskolen min. Avholder kurser i egen regi på min hundeskole året rundt.

Våre innlæringsmetoder er lystbetonte,  konsekvente og bestemte for både hund og eier. Grunnen til at jeg startet for meg selv var at jeg ønsket å gå mine egne veier, der jeg kan vektlegge  bla kroppsspråk, kommunikasjon og innlæringsmetoder, forståelsen av hunden disse temaene, synes jeg er meget viktige for at hund og eier skal forstå hverandre.

 

Jeg har hatt ca 2500 hunder totalt på kurs, av forskjellige raser og blandingshunder, siden jeg begynte å instruere i 1997.

 

Jeg er fornøyd, når du som eier er fornøyd med kurset.

 Jeg garanterer at du og din hund er i faglige hender, når dere kommer til min hundeskole.

 

Hjemmesideadressen til kennelen vår www.topwesseltons.com 

Hilde Gramstad, er 74 modell og er oppvokst med Cocker Spaniels, Groendal og Schæferhund.

 

 Jeg har ett lite og seriøst oppdrett av Rottweiler og Pyreneisk gjeterhund under kennelnavnet Black Regency. Jeg har hatt Rottweiler siden 1993 og hatt oppdrett av rasen siden 1995, har hatt mitt første Pyreneisk gjeterhund kull i 2012.  Jeg har i dag en flokk (dvs at de har vokst opp i flere generasjoner) på 3

Rottweilere og 3 Pyreneisk Gjeterhunder + at jeg har  6 hunder som bor ute på for/deleie.


Jeg er aktiv innenfor lydighet, spor og utstilling. Jeg har hatt verv i Norsk Rottweiler klubb.

 Jeg har ført flere hunder igjennom mentaltester og oppdrettet/handlet frem mange norske championer , og flere vinner titler som bla Verdens vinner,Nordisk vinner titler, Finskvinner, Helsinki vinner. 

Jeg har lang erfaring med hund og har gått mange kurs innfor lydighet, spor, genetikk/avl , oppdretterskolen og rik kurs. Jeg har vært  instruktør på Lady & Landstrykeren Hundeskole siden 2007, på Valpkurs,Hverdagslydighetskurs, Vidergåendekurs,Sporkurs og Utstillingskurs.

 

Har du lyst å lese mer om oss  www.kennelblackregency.com