top of page

Valpekurs

for valper opptil  7 mnd, ved endt kurs.

Mandy og Colin valper 5 uker 072-horz.jpg

Kurset går over 6 uker fordelt på 7,5 timer (6 ukedager/1 gang pr uke), valpen skal være med alle kursdager.  

ALLE VÅRE VALPEKURS HAR FRISLIPP/SOSIALISERING.

+ Inkl i VALPEKURSET Valpesosialisering 1 time hver onsdag, frem til valpen din er 7 mnd.

Valpesosialisering 16 timer ved oppstart når valpen er 12 uker/3 mnd. 

7,5 timer undervisning/kurs 

16 timer valpesosialisering oppstart ved 3 mnd.

Totalt 25 timer undervisning/valpesosialisering.

 

Praktiste øvelser 

- Kontakt

- Tannvisning

- Sitt m/tegn

- Dekk m/tegn

- Sitt kommando

- Dekk kommando

- Sitt å bli

- Innkalling

- Gå fint i bånd

- Ut kommando 

- Valpesosialisering/Frislipp

- Kroppsspråk

 

 

Valpens helse/utvikling, pregning av valpen, lystbetonte innlæringsmetoder, valpens språk og menneskets kroppsspråk.

 

Valpekurset er det viktigste kurset i livet til hunden din, da spesielt iht innlæring og riktig sosialisering ovenfor andre i sin egen art. Det er veldig viktig at du og valpen din får riktig innlæring fra starten, slik at du unødvendig skal ta med deg utfordringer/problemer, når valpen kommer i sin første kjønnsmodning, rundt 7 mnd- alder. 

Det er viktig at valpene er i samme modning, derfor stopper vi påmeldingen ved 7 mnd alder, ved endt kurs, slik at ingen er kommet lenger i modningen og dominerer de som er yngre og ikke kommet i modningen.

 Ett valpekurs bør absolutt gå over mange uker, det er mye inntrykk, læring og mye å lære iht kroppsspråk til sin egen art i ulike raser/blandinger, det er på dette kurset du og valpen din legger grunnlaget for resten av livet.  

 

 Valpekurs er med på å legge ett solid grunnlag for deg og din valp, slik at utfordringene dere vil møte på blir utfordringer og ikke problemer. Det er når valpen fremdeles er ung at den lettest påvirkes både positivt og negativt. Vårt mål er å gi valpen din positiv påvirkning samtidig som vi lærer deg hvordan du kan påvirke valpen din positivt, til å utføre det du måtte ønske, med positive grensesetting med deg som veileder.

 

Valpekurs er den beste investeringen for deg og valpen din. Husk valpen din er en baby og har stort behov for å møte andre valper i forskjellige utgaver, for å bli trygg på sin egen art, utvikle kroppsspråket sitt, lære seg bitehemning, leke og være sosial. Sett derfor også av alle datoene til valpesosialiseringen, slik at valpen får være valp og vokse med oppgaven hvordan den skal kommunisere med sin egen art under trygge rammer med deg som mentor. Det er alltid en kursleder tilstede under valpesosialiseringen.

 

Valpen lærer seg å lese sine likesinnende, valpen får positive erfaringer med andre valper med deg som veileder/støttespiller. Kroppsspråk er verktøy for all kommunikasjon mellom hunder, gjennom å øke kunnskapen om hundens kroppsspråk, vil det også være med på å øke kommunikasjon og forståelse mellom deg og din hund, derfor legger vi stor vekt på kroppsspråk og sosialisering i vårt kurshefte og i praksis.

 

På valpekurset har vi dem løse opptil flere ganger under hver kurskveld, det er her dere lærer å lese valpen og vi veileder dere til hvordan valpen din blir trygg på andre valper og hvordan du skal håndtere hver enkelt situasjon underveis. 

 

Alle får individuell innlæring/oppfølgning på alle praktiske øvelsene, vi tilfører nye øvelser hver kurskveld, som dere trener på til neste kursdag. 

 

VIKTIG : Ett valpekurs skal alltid inneholde sosialisering/frislipp, for å få utvikle og lære kroppsspråket til sin egen art som kommer i mange forskjellige utgaver i både utseende og væremåte.  

 

 7,5 timers kurs + valpesosialisering 1 time på onsdager frem til valpen din er 7 mnd. 

Pris 2595,-  

Inkl kurskompendie - kursbevis - kloklipp (om du ønsker)

bottom of page