Lady & Landstrykeren Hundeskole - Hundesalong 

  Kurs for enhver hund og eier 

Hverdagslydighetskurs

for hunder fra 6 mnd og oppover

 

Kurset går over 6 uker fordelt på  9 timer, (6 ukedager)  teori og praksis, hunden skal være med alle kursdager. 


Temane på kurset er sitt/dekk med kommando, sitt å bli, dekk å bli, innkalling, gå fint i bånd, stå kommando, ut kommando, innkalling med forstyrrelser, kontakt/kontakt i bevegelse, flokktrening, møte med andre hunder, ignorering av andre hunder, lederskapsøvelser, innlæringsmetoder, sosialisering, hundens språk.


Hverdagslydighetskurs er ett kurs hvor vi setter mer krav til hund og eier, dette er ett kurs rettet mot hverdagsoppdragelse.

For at du skal lykkes med dine krav til hunden, bruker vi lystbetonte og konsekvente innlæringsmetoder, vi lærer deg hvordan du er en god veileder for hunden din i alle situasjoner. Kroppsspråket til hund og eier bevisstgjøres, slik at dere er godt forberedt på de utfordringer som kan komme fremover i tiden eller de som allerede er kommet.


Vi har flere settinger koblet opp mot hverdagen når vi er ute på tur med hundene, f.eks hva gjør en når en treffer andre hunder, hvordan forholde seg til situasjoner som oppstår ved forbipassering, hilsing, hunden din utreagerer mot andre hunder, er redd andre hunder, vil bort hilse/leke med andre hunder, osv.


Lederskapsøvelser er også en viktig del av kurset som innebærer at hunden løser oppgavene/utfordringene best med deg som veileder. En god veileder er en som alltid er der for hunden i alle situasjoner og tar kontroll, slik at hunden ikke tar kontroll. En god veileder opptrer rolig, behersket, bestemt, rettferdig og korrigerer om det er behov for det.


Vi lærer deg å korrigere hunden din om nødvendig, etter hvilken tyngde og behov hunden din har for det og hvilken metode som er best for deg å utføre. Hund og eier blir alltid vurdert nøye, før vi gir råd om hvordan du skal korrigere og hvilke hjelpemidler en kan bruke for å nå målet. 

 

Kontakttrening blir også mye vektlagt på kurset, har du ikke kontakt med hunden, er det vanskelig å lære den noe.

9 timers kurs 2000 ,- kr

Inkl kurskompendie - kursbevis 


Instruktører på Hverdagslydighetskurset : Martha & Hilde

 

For info om påmelding og oppstart trykk her