top of page

Hverdagslydighetskurs del 2

kurset er for alle som har deltatt på vårt Hverdagslydighetskurs

hverdagslydighetskurs_edited.jpg

Kurset går over 6 uker fordelt på 9 timer, (6 ukedager)  1.5 time praksis med hunden, noe innslag med teori.

Kurset er ett påbyggingskurs for de som har deltatt på Hverdagslydighetskurset. Det er mange som har etterspurt dette kurset, da de føler at en trenger mer trening, når en ferdes ute blant andre.

Temaene på kurset er sitt/dekk kommando , sitt å bli, dekk å bli med forstyrrelser av andre i bevegelse,  gå fint i bånd og uten å holde i båndet,  innkalling på plass, innkalling med forstyrrelser av mennesker og dyr, kontakt i bevegelse, flokktrening, møte med andre hunder, lederskapsøvelser, kontakt, innlæringsmetoder, sosialisering, hundens språk.

 

Kurset vil foregå innenfor og utenfor kursområdet, slik at dere får reelle situasjoner.

Hverdagslydighetskurs del 2 er ett kurs hvor vi setter enda mer krav til hund og eier. For at du skal lykkes med dine krav til hunden, bruker vi lystbetonte og konsekvente innlæringsmetoder og du må trene hver dag på momentene og når du er på tur mellom kursdagene.

 

Vi har mange settinger koblet opp mot hverdagen når vi er ute på tur med hundene, vi trener mye i det miljøet en ferdes i daglig.

Lederskapsøvelser vil vi også trene på ute i det daglig, når andre fremmende mennesker og dyr passerer.

En god leder er en som alltid er der for hunden i alle situasjoner og tar kontroll, vi lærer deg også hvordan du kan forutse situasjoner, slik at du får stoppet hunden før den utfører uønsket adferd eller er ulydig.

 En god veileder opptrer rolig, behersket, bestemt, rettferdig og korrigerer om det er behov for det. 

 

Etter endt kurs har du fått god erfaring til å få hunden til å lystre i mange forskjellige situasjoner med mange forskjellige vanskelige forstyrrelser med og uten bånd. Du som eier har fått en trygg mentor rolle ovenfor hunden din og deg selv. 

Etter dette kurset ser en virkelig hva en har fått igjen for treningen. Hundeholdet endrer seg til ett høyere nivå, du er god på å veilede, ta kontroll, lese kroppsspråk er en gjennomført trygg mentor for hunden din.   

Hunden din ser på deg med helt andre øyne og adferden endres til at du har fått mentorrollen og hunden er følgeren, slik det skal være :)  

 

9 timers kurs  2595 ,- kr, har du gått på kurs hos oss før 2395,-kr

Inkl kurskompendie - kursbevis 

bottom of page