Lady & Landstrykeren Hundeskole - Hundesalong 

  Kurs for enhver hund og eier 

Hverdagslydighetskurs Del 2

kurset er for alle som har deltatt på vårt Hverdagslydighetskurs

Kurset går over 6 uker fordelt på 12 timer, (6 ukedager)  2 timer praksis med hunden, noe innslag med teori.

Kurset er ett påbyggingskurs for de som har deltatt på Hverdagslydighetskurset. Det er mange som har etterspurt dette kurset, da de føler at en trenger mer trening, når en ferdes ute blant andre.

Temane på kurset er sitt/dekk med kommando , sitt å bli, dekk å bli med forstyrrelser av andre i bevegelse,  gå fint i bånd og uten å holde i båndet,  innkalling på plass, innkalling med forstyrrelser av mennesker og dyr, kontakt i bevegelse, flokktrening, møte med andre hunder, lederskapsøvelser, kontakt, innlæringsmetoder, sosialisering, hundens språk.

 

Kurset vil fåregå innenfor og utenfor kursområdet, slik at dere får reelle situasjoner.

Hverdagslydighetskurs del 2 er ett kurs hvor vi setter enda mer krav til hund og eier. For at du skal lykkes med dine krav til hunden, bruker vi lystbetonte og konsekvente innlæringsmetoder og du må trene hver dag på momentene og når du er på tur mellom kursdagene.

 

Vi har mange settinger koblet opp mot hverdagen når vi er ute på tur med hundene, vi trener mye i det miljøet en ferdes i dagelig.

Lederskapsøvelser vil vi også trene på ute i det daglig, når andre fremmende mennesker og dyr passerer.

En god leder er en som alltid er der for hunden i alle situasjoner og tar kontroll, vi lærer deg også hvordan du kan forutse situasjoner, slik at du får stoppet hunden før den utfører uønsket adferd eller er ulydig.

 En god veileder opptrer rolig, behersket, bestemt, rettferdig og korrigerer om det er behov for det. Legg fra deg alt som har med stress å gjøre når du skal gi hunden din opplæring, dette gir dårlig resultater.  

 

12 timers kurs  1890,- kr

Inkl kurskompendie - kursbevis -  kloklipp

 

For info om påmelding og oppstart trykk her