Lady & Landstrykeren Hundeskole - Hundesalong 

  Kurs for enhver hund og eier 

Valpekurs

for valper opptil  7 mnd, ved endt kurs.

 

Kurset går over 6 uker fordelt på 9 timer (6 ukedager/1 gang pr uke), valpen skal være med alle kursdager.  

ALLE VÅRE VALPEKURS HAR FRISLIPP/SOSIALISERING.

+ Inkl i VALPEKURSET Valpesosialisering & Innkalling hver torsdag kl 17.00 - 18.00 frem til valpen din er 7 mnd.


Temaene på kurset er sitt/dekk m/tegn og kommando, sitt å bli, innkalling, gå fint i bånd, kontakt, valpesosialisering/frislipp, hilse pent, tilgjengelighet, valpens helse/utvikling, pregning av valpen, lystbetonte innlæringsmetoder, valpens språk og menneskets kroppsspråk.

 

Valpekurset er det viktigste kurset i livet til hunden din, da spesielt iht innlæring og riktig sosialisering/frislipp. Det er meget viktig at du og valpen din får riktig innlæring fra starten, slik at du unødvendig skal ta med deg utfordringer/problemer, når valpen kommer i sin første kjønnsmodning, rundt 7 mnd- alder. 

Det er viktig at valpene er i samme modning, derfor stopper vi påmeldingen ved 7 mnd alder, ved endt kurs, slik at ingen er kommet lenger i modningen og dominerer de som er yngre og ikke kommet i modningen. Ett valpekurs bør absolutt gå over mange uker, det er mye inntrykk og mye å lære iht kroppsspråk til sin egen art i ulike raser/blandinger, det er på dette kurset valpen din legger grunnlaget for resten av livet.  


 Valpekurs er med på å legge ett solid grunnlag for deg og din valp, slik at utfordringene dere vil møte på blir utfordringer og ikke problemer. Det er når valpen fremdeles er ung at den lettest påvirkes både positivt og negativt. Vårt mål er å gi valpen din positiv påvirkning samtidig som vi lærer deg hvordan du kan påvirke valpen din positivt, til å utføre det du måtte ønske, med positive grensesetting. 


Valpekurs er den beste investeringen for deg og valpen din.

Valpen lærer seg å lese sine likesinnende, valpen får positive erfaringer med andre valper med deg som veileder/støttespiller. Kroppsspråk er verktøy for all kommunikasjon mellom hunder, gjennom å øke kunnskapen om hundens kroppsspråk, vil det også være med på å øke kommunikasjon og forståelse mellom deg og din hund, derfor legger vi stor vekt på kroppsspråk og sosialisering i vårt kurskompendie og i praksis.


På valpekurset har vi dem løse opptil flere ganger under hver kurskveld, det er her dere lærer å lese valpen og vi veileder dere til hvordan valpen din blir trygg på andre valper og hvordan du skal håndtere hver enkelt situasjon underveis. 


VIKTIG : Ett valpekurs skal alltid inneholde frislipp, for å få utvikle og lære kroppsspråket til sin egen art som kommer i mange forskjellige utgaver i både utseende og væremåte.  


Instruktører på Valpekursene Martha & Hilde

 

 9 timers kurs + 6 timer valpesosialisering på torsdager kl 19.00 - 20.00 i kursperioden. 

Pris 1990,- 

Inkl kurskompendie - kursbevis - kloklipp 


For info om påmelding og oppstart, klikk her