Lady & Landstrykeren Hundeskole - Hundesalong 

  Kurs for enhver hund og eier 

VELKOMMEN TIL VÅR HUNDESKOLE  


Så kjekt at det fanget din interesse for kontigent hos oss med din firebeinte venn. Vi synes at vi har ett unikt tilbud til familiehunden. 

Vi har hatt ideen gjennom mange år å lage ett tilbud til familiehunden, det har vært en lang og kostbar oppbygging både i form av tid og økonomi, gjennom 5 år. Sluttsummen på hundeskolen har en kostnad på 5 millioner. Dette finansieres med egne midler og lånt kapital for at vi skulle nå resultatet slik det står i dag. Vi har fortsatt flere byggetrinn, som vil utvikles etter hvert.


Familiehunden har ikke fått sin egen fortjente plass i hundenorge, vi ønsker å gi familiehunden en plass der de kan få utfolde seg og ha frihet til å være hund. Vår hundeskole legger ikke opp til konkurranse trening, innen Brukssportene, da Haugalandet har mange tilbud å velge innenfor om du ønsker å konkurrere innenfor en av Brukssportene. 

Vi avholder Agility treninger og Utstillingstreninger m/instruktør.

Vi vil gi ett unikt tilbud til familiehunden, der hunden kan løpe fritt, alene eller sammen med andre, trene Agility, trene småspor, trene hverdagslydighet, være sammen med andre hundeeiere og for å utvide aktivisering biten til familiehunden.  


I dagens samfunn med krav og høye forventninger innen jobb, skole, barn, på hjemmefronten, ønsker vi at dette skal være friplassen til familiehunden og deg/din familie. Vi ønsker at det skal være en fri arena som tar deg/dere bort fra en hektisk hverdag, være sammen med din beste venn, familien og hundevenner under stressfrie omgivelser omringet i lun vakker natur, uten å prestere annet enn å ha det trivelig, avslappende og gi hunden en hverdagsstimuli, slik at både du og hunden får en variert hverdag.

   

Med stadig strengere og utvidet båndtvang på hele Haugalandet, som må overholdes, er det nå fullt mulig å la hunden din få løpe fritt, naturlig og utfolde seg på store arealer, sammen med en eller flere hundevenner, eller løpe alene om en ønsker det gjennom hele året. Alle hunder har behov for å få kjenne på friheten. Alle frislippområdene våre har sluser. Agilitybanen er også inngjerdet m/2 meter høye gjerder.

 

Vi har ett 20 måls stort område som er inngjæret i forskjellige størrelser med 2 meter høye gjærer på mark. Eget område kun for små pelshunder/miniatyrhunder som er singelbelagt.

Absolutt alle størrelser er det tilrettelagt for, nettopp fordi vi ønsker at hunden din skal få løpe fritt og kjenne på friheten hele året, uten at du som eier skal bekymre deg for at hunden din løper etter andre pattedyr eller havner på avveie. Uteområdene disponerer dere fritt hele året i åpningstiden, det vil bli mulighet for tilgang til hallen mot en symbolsk hallavgift fredag-lørdag og søndag høst/vinter halvåret etterhvert, med unntak av de timene det er weekendkurs/utleid.  


Vi har også Agilitybane som du kan disponere fritt utendørs, når det ikke er kurs el organisert trening. Agility apparatene er utendørs fra siste helgen i april til 30 sept. For sikkerheten til hunden din må du som eier/fører ha fullført nybegynnerkurs i Agility, før dere kan ta apparatene i bruk. 


Stor parkering på området. 

Du velger selv når du vil benytte deg av uteområdene i åpningstiden sept - mai fra kl 09.00 - 20.00. Juni -aug 08.00 - 21.00

Det er flombelysning på ute/frislippområdene/treningsbanen.

Port med app/oppringing for inn og utgang.  

Port, med mob/appfunksjon som registreres på ett av familiemedlemmene i samme husstand. Når du står ved porten ringer du opp nummeret du har fått tilsendt og porten åpner seg, porten lukkes etter 10 sek, samme prosedyre når du skal ut. Du ringer selvsagt gratis opp nummeret. Oppringingene dine til porten loggføres i Garda Sikring.


VILKÅR FOR BRUK AV UTEOMRÅDENE 


 1. KONTIGENT GÅR AUTOMATISK UT NÅR DATO UTLØPER PÅ DIN AVGIFT.   
 2. VED INNMELDING OG BETALT KONTIGENT, KAN DU TA I BRUK FASILITETENE VI HAR Å TILBY.    
 3. KONTIGENT = PERSONER MED SAMME ADRESSE, HUSK Å FØR OPP ALLE PÅ SAMME REGISTRERT BOSTEDSADRESSE, SOM SKAL BRUKE OMRÅDET.  
 4. JEG/VI ER INNEFORSTÅTT MED AT DET VIL BLI TATT STIKKPRØVER. 
 5. ALL FRISLIPP/LEK ER KUN TILLATT PÅ DE INNGJÆRENDE UTEOMRÅDENE SOM ER LAGET TIL FOR DETTE. 
 6. HUNDEN SKAL VÆRE I BÅND PÅ RESTEN AV UTEOMRÅDET.
 7. JEG/VI ER INNEFORSTÅTT MED AT NÅR HUNDESKOLEN HAR KURS/ORGANISERT TRENING MED INSTRUKTØR FRA HUNDESKOLEN, HAR HUNDESKOLEN     FØRSTERETT PÅ TRENINGSBANEN UTE, DEN HELT TIL HØYRE PÅ OMRÅDET.
 8. VALPESOSIALISERING HVER TORSDAG FOR VALPEKURSDELTAGERE KL 17.00 - 18.00. ALLE UTEBANER OPPTATT.
 9. JEG/VI ER INNEFORSTÅTT MED AT ALLE MÅ PLUKKE OPP HUNDESKITEN OG KASTE DEN I BOSSBØTTEN. 
 10. JEG/VI ER INNEFORSTÅTT MED AT JEG ER ANSVARLIG FOR EGEN ADFERD, VED Å TA HENSYN OG VÆRE IMØTEKOMMENDE MED HVERANDRE. 
 11. JEG/VI ER ANSVARLIG FOR MIN/MINE HUNDER NÅR DU/DERE OPPHOLDER DEG PÅ HUNDESKOLENS OMRÅDE.
 12. JEG ER INNEFORSTÅTT MED AT PORTOPPRINGNINGENE MINE BLIR LOGGFØRT.
 13. JEG ER INNEFORSTÅTT MED BRUDD PÅ VILKÅRENE, KAN FØRE TIL BORTVISNING.
 14. JEG ER INNEFORSTÅTT MED AT JEG/VI MÅ FØLGE CORONA RESTRIKSJONENE SOM ER GJELDENE FOR HUNDESKOLEN. 


VELKOMMEN TIL HUNDENS ELDORADO PÅ LADY OG LANDSTRYKERN FAMILIEHUNDESKOLE.
EN FRI ARENA FOR FAMILIEHUNDER MED TILGANG TIL FRIUTFOLDELSE OG AKTIVISERING ETTER BEHOV. 

PRISER HOVEDKONTIGENT 1 mnd Kontigent  400 kr 

4 mnd Kontigent  1200 kr 

Kontigent 1 gang pr uke i 1 mnd 4 lørdager 200 kr

Kontigent 1 gang pr uke i 1 mnd 4 søndager 200 kr- Innkludert i Kontigent :

- Fri bruk av uteområdene i åpningstiden sept-mai 09.00 - 20.00  - juli - aug 08.00 - 21.00.

- Fri bruk av agilitybanen, når den er på uteområde.

- Flombelysning m/sensor på uteområdene.

- Agilitybanen blir flyttet ut siste helgen i april og inn i hallen 30 sept.

  

Etter at du har meldt deg inn, vil du få tilsendt faktura i vipps om du ikke har vipps får du den på mail. Når faktura er betalt, (går raskest med faktura via vipps) har du tilgang til området, dette går automatisk. 

(Faktura kan ta opptil 24 timer fra den blir sendt ut til du mottar den, bruksanvisning følger med på faktura)


INNMELDING KONTIGENT

Tusen takk for innmeldingen, dere hører fra oss så snart som mulig :)
Oops. An error occurred.
Click here to try again.