Lady & Landstrykeren Hundeskole - Hundesalong 

  Kurs for enhver hund og eier 

Lady & Landstrykeren Hundehotell

 Offentlig godkjent

Vi er i flytteprosess (Høievegen 495) og må bygge opp nytt hotell, vi vet ikke om vi rekker oppbyggingen til sommeren, vi vet mer om dette i utgangen av april. Beklager så mye.

Velkommen inn på hotellet vårt.

 

Litt om hotellet og oppholdet

 

Hotellet er for våre kunder fra hundeskolen og hundeklippen. Hotellet er offentlig godkjent av mattilsynet.

Vårt mål er at hunden skal trives og ha en verdifull hverdag, også når de er på hotellferie her hos oss. Borte bra men, hjemme best :)

 Inne på sidene vil dere finne info om ferieoppholdet for hunden(e) deres her hos oss. Mange synes det er vanskelig å levere hunden fra seg, når en skal på ferie. Det dukker opp mange spørsmål rundt dette. Hva gjør de med hunden(e) , står de sammen med andre, får den nok ro, kos, trim, stimuli, hvem håndterer hunden(e), vil den ta skade av oppholdet, vil den trives osv,osv.

Vi streber etter å legge hverdagen opp til hver enkelt hunds behov. Hotellet er først og fremst ett tilbud til de som har gått på kurs hos oss og klippekunder, når vi kjenner hundene og eierene, er sannsynligheten mye større for at alle parter blir fornøyd. For at hunden deres skal få ett høyt trivselsnivå, trenger vi innspill fra dere.

Ved innsjekk må alle fylle ut ett opplysningsskjema om hunden, slik at vi er godt informert før vi skal ivareta hunden din. Om dere har andre ønsker eller det er noe vi bør vite om, husk å før det opp på skjemaet.

Hotellet ligger skjermet bak hovedhuset, slik at hundene får mest mulig ro for omgivelsene. Hotellet kan ta inn max 8 hunder. Hunden(e) din får leke med andre hunder, visst hunden takler det og dere ønsker det. Alle hundene får individuell behandling og oppfølging under oppholdet hver dag. Våre aktiviteter under oppholdet er skogstur, sykling, sporsøk, bading/svømming, hverdagslydighetstrening, agility, lek og fri utfoldelse på vårt kursområde med eller uten andre hunder alt etter ønske.

 

Hundene blir servert Acana tørrfor og Pro Pet hundepølse morgen og kveld. Ønsker du annen mat til hunden din, må dette medbringes.

 

Vi har forskjellige typer rom og luftegårder. Rommene er fra 2 til 3 kvm, luftegårdene er fra 19 til 30 kvm. De luftegårdene som er over 20 kvm, er forbeholdt de med mer enn en hund og for de større hundene. Det er kun voksne med erfaring med hund som ivaretar hundene deres, mens dere ferierer.

Hva er forskjellen på pensjonat og hotell ?

 

 Hundene får variert stimuli hver dag, etter det behovet hver enkelt hund har. Hunden(e) har de samme voksne menneskene med erfaring som ivaretar hundene under oppholdet. Dere bestemmer hvor mye godis, leker, tepper hundene skal ha med seg under oppholdet. Dere får sms under oppholdet hvordan det går med hundene, luftegårdene er store og trivelige med en del singel og en del betong, rommene er lyse med flislagte gulv, det er innstallert drikkekar med flotør i rommene slik at hunden har tilgang til friskt vann hele døgnet. Alle rom har varmelampe/kabler og myke senger med teppe. Hundene har fri tilgang til luftegården fra morgen til kveld, alle luftegårdene har tak.


Vi legger stor vekt på ro og lavt stressnivå under oppholdet. Vårt mål er at enhver hund skal kunne tilpasse seg her hos oss, mens dere er på en velfortjent ferie og tenker kun på dere selv. Vi har lagt hotellets drift opp slik vi vil at våre hunder skal ha det når vi ferierer.

NB : Prøv å hold inn/utbookingstidene, slik at vi får brukt tiden på hotellgjestene våre. Vi er selvfølgelig behjelpelig med andre inn/utbookingtider mot ett gebyr, visst de tidene som er oppført absolutt ikke lar seg gjøre for dere.


Velkommen til vårt hjemme hundehotell :)