Lady & Landstrykeren Hundeskole - Hundesalong 

  Kurs for enhver hund og eier 

Lady og Landstryleren Hundeklipp & Bad

Jeg utfører klipp/nedklipp, vask, føn, kloklipp, ørerens for alle hunder.

Kom med nybadet og tørr hund til klipp om du ikke ønsker vask på hunden din. 


Pris klipp/nedklipp 750,- kr 1 time.

Pris klipp/nedklipp 850,- kr 1,5 time.

Pris klipp/nedklipp 1200,- kr 2 timer.


Bad og Føn flokefri hunder 1000,- kr pr.time.


Vask liten hund + blåsing (honkletørr)  200,- kr

Vask mellomstor hund + blåsing (honkletørr) 300,-kr

Vask stor hund + blåsing (honkletørr) 400,-kr


Ørerens 200,- kr

Napping av øregangene 200,- kr

Kloklipp 200,- kr


Kloklipp  50 % i rabatt på i forbindelse med klipp.


Ta kontakt for timeavtale Martha sms/mob  : 456 00 244


 

 Mange orker ikke pelsstell eller hår i hjemmet, men ønsker allikevel en bestemt type hund. Absolutt alle hunder kan klippes, uavhengig av pels, det er viktigere å velge den hundetype som passer inn i ditt liv, enn at du velger en hundetype som ikke trenger pelsstell. Enkelte raser som ikke skal klippes i utgangspunktet blir pelsstrukturen ødelagt og ofte matt, så du må være sikker når du velger å klippe ned en rase som ikke skal klippes i utgangspunktet, pga at pelsen blir ødelagt, slik at den må holdes kort i ettertid.

 

 Velger du en hundetype som krever pelsstell eller klipp er det viktig at ikke hunden din går med floker, dette er vondt og blir ømt i huden. Når dagen har kommet for at du finner ut at du ikke har anledning eller vil bruke tid på pelsstell, må du finne noen som kan hjelpe dere jevnlig med pelsstell. Dere avgjør hvor mye pels hunden skal ha igjen, dette forutsatt at pelsen er flokefri.

 

 Er hunden flokete har vi ikke noe annet valg enn å klippe hunden kort, så langt det lar seg gjør beholder jeg det som kan beholdes i ansiktet, slik at hunden ikke blir helt ugjenkjennelig. De fleste hunder blir forandret etter nedklipp, men etter en mnd vil hunden ligne seg selv mer og mer. 

Jeg børster ikke ut flokete hunder, da dette er meget smertefullt og negativt for hunden, også ovenfor meg som skal påføre hunden denne smerten.

 

Det er en klipp som kalles sportsklipp, alle hunder kler sportsklippen, en lett og herlig klipp for både hund og eier. Sportsklippen varierer fra rase til rase, felles betegnelsen på klippen, er at den er kort og lettstelt og at hunden ligner den rase/blanding den er.

 

Vi bader også hunden for deg uavhengig om du skal klippe den eller ei. Badet hundene blir badet i er ett Hydro Bath. Trykket i slangen er så kraftig at hunden ikke bare blir ren, den blir også massert under badet.

Det er ikke skadelig heller velgjørende å bade hunden, i dag ferdes vi overalt med hunden, langs veien, i marken, i byn, etc her er det veistøv/salt, myrjord som legger seg i pelsen og huden.

 

Det som er viktig når du skal bade hunden din, er å bruke en god hundeshampoo og balsam. 

Vi bruker shampoo og balsam produkter fra Laser Liters og Double K. Mange spør hvor ofte de kan bade hunden, bad den når den lukter er mitt svar, husk å bruk en mild shampoo og balsam og skyll den godt.


Alle hunder som kommer til klipp må være nybadet og tørr, før de blir innlevert til klipp, pga skitten pels ødelegger klippeutstyret og lugger hunden under klipp.

Normalt går det 1 - 2 timer på en klipp, dette er avhengig av hvor flink/trent hunden er på bordet. Jeg ønsker at hunden skal ha en positiv opplevelse på bordet og bli kjent med meg, dette går raskere når du leverer inn hunden til avtalt tid. 

 Ønsker du å være med under klippen er jeg åpen for det også. 


Jeg bruker ikke galge/binder dem opp, da jeg vil at hunden skal bli tilvennes bordet på en positiv måte, uten å være bundet dette skal hunden gjøre resten av livet og jeg synes det er viktig at hunden blir trygg på bordet. Jeg samarbeider med hunden på en bestemt , trygg og veiledene måte. Hundene responderer raskt på fremgangsmåten.  

 

Velkommen til å få en velstelt, sporty, og fornøyd hund :)